Skip to content
Foto-tijdens-de-NN-Marathon-van-Rotterdam

Personal branding tijdens de marathon!🏃‍♂️

Tijdens de complete verzuring van mijn quadriceps en opkomende blaren onder mijn voeten bij het lopen van de marathon heb je alle tijd om de werkweek rustig af te sluiten. Zo moest ik ineens denken aan de sessie tijdens het Emerce Recruitment event. Tijdens de sessie genaamd “Personal branding is niet voor lafaards” werd iedereen meegenomen in alle tips and trics rondom Personal Branding. Een sessie vol met mooie nieuwe inzichten waar ik nog helemaal niks mee had gedaan.

Nu heb ik net de vlog die we daar hebben gemaakt is teruggekeken en toch besloten dat ik die jullie bespaar. Maar omdat het toch alweer even geleden is dat ik iets aan Personal Branding heb gedaan hierbij alvast mijn 1e artikel over wat het lopen van een marathon en Personal Branding met elkaar gemeen hebben.

1: Consistentie

In de wereld van personal branding is consistentie de sleutel tot succes. Net zoals bij het trainen voor een marathon, vereist het opbouwen van je merk een voortdurende inzet en toewijding. Blijf consequent je boodschap uitdragen en handel in lijn met je waarden, stap voor stap, kilometer na kilometer.

2️: Uithoudingsvermogen

Personal branding is geen sprint, maar een marathon. Het vergt uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken en je merk op te bouwen. Net zoals bij een langeafstandsloop, kunnen er onderweg obstakels opduiken, maar het is belangrijk om gefocust te blijven en stap voor stap vooruit te gaan.

3️: Zelfreflectie

Tijdens de lange uren van een marathon heb je de tijd om na te denken over je prestaties en je strategie aan te passen. Zo is het ook belangrijk om regelmatig te reflecteren op je personal branding inspanningen. Neem de tijd om te evalueren wat werkt en wat niet, en pas je strategie indien nodig aan.

4️: Community building

Net zoals je tijdens een marathon gesteund wordt door medelopers en toeschouwers, is het belangrijk om een gemeenschap op te bouwen rondom je personal brand. Betrek anderen, bouw relaties op en ondersteun elkaar. Samen kun je verder komen dan alleen.

Dus terwijl ik mijn eigen grenzen verleg tijdens deze marathon, moedig ik jou aan om ook je personal branding naar nieuwe hoogten te tillen!

Back To Top