Skip to content

Over mij

Hoi! Mijn naam is Donny Capitein, geboren in 1996 en opgegroeid in het oh zo mooie Rotterdam.

Tijdens het afronden van de opleiding Middenkader Engineering (Elektrotechniek) kwam ik erachter dat ik meer met mensen in contact wilde zijn. Ik wilde als het ware aan technische bedrijven werken in plaats van in technische bedrijven werken. Ik zocht dus eigenlijk naar een functie waarin ik mijn technische kennis kwijt kon en direct mensen kon helpen. Zo doende kwam ik terecht bij een detacheringsbureau binnen de techniek waar ik als recruiter stage mocht lopen. Vanaf dat moment ben ik niet meer uit de recruitment weg te slaan. Als recruiter heb ik mezelf kunnen door ontwikkelen tot recruitmentmanager en zelfs tot interim operationeel manager binnen een technisch detacheringsbureau.

Na zo’n ruim 5 jaar werkzaam geweest te zijn bij verschillende recruitment organisaties heb ik in 2020 besloten om mijn droom achterna te gaan en te gaan ondernemen. Binnen verschillende technisch georiënteerde uitzend- en detacheringsbureaus heb ik mogen ervaren dat technisch georiënteerde bedrijven het over het algemeen lastig vinden om een juiste recruitment strategie vorm te geven. Het gevolg hiervan is dat ze vaak afhankelijk zijn van externe organisaties die het juiste personeel kunnen leveren. Een korte en vaak dure oplossing.
Ik ben Capitein Recruitment gestart om technische organisaties te helpen bij hun zoektocht naar gekwalificeerd technisch personeel. Mijn doel is dan ook om niet alleen de vacatures in te vullen, maar ook om een professionaliseringsslag te maken binnen het huidige recruitment en HR-beleid.

Samen met het bedrijf wil ik dan een oplossing creëren voor de langere termijn!

Back To Top